Klimaatalarm 2021

Het moet en het kán anders. De klimaatcrisis wacht niet. Daarom gaan we ook in Utrecht op 14 maart de straat op. App of bel je vrienden, doe mee! Of meld je aan als vrijwilliger . Samen maken we het Klimaatalarm groot!

Klimaatalarm Utrecht 14:00 uur Jaarbeursplein

De groepen in de Utrechtse Klimaat Coalitie roepen iedereen op zich aan te sluiten bij het Utrechtse Klimaatalarm! Want:

🔲 WE HEBBEN GEEN KEUZE! We kunnen niet nog 4 jaar wachten, we moeten nú eerlijk zijn over de klimaat en ecologische crisis en ernaar handelen. Dat betekent: uitstoot van broeikasgas in 2030 minimaal halveren en in 2050 naar nul 0 terugdringen, om onder de 1,5C opwarming uit het Parijs-akkoord te blijven.

🔲 UTRECHT KIEST SAMEN! Het huidige systeem verdeelt en zorgt voor groeiende ongelijkheid – in Nederland en daarbuiten. Wij staan voor solidaire, rechtvaardige oplossingen voor iedereen door vormen van democratie die mensen méér en bedrijven minder zeggenschap geven. Dat noemen wij: UT-RECHTVAARDIGHEID!

🔲 UTRECHT DOET NIET AAN VALSE KEUZES! Klimaat, economie en sociale rechtvaardigheid zijn geen tegenstellingen. Wij willen naar een nieuw en eerlijk economisch systeem binnen de grenzen van de planeet, gestoeld op gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid overal ter wereld.

🔲 UTRECHT KIEST VOORBIJ VERKIEZINGEN! Jouw stem is belangrijk, maar voor sterker klimaatbeleid is méér nodig!

Datum

14 mrt 2021
Verlopen!

Tijd

14:00

Meer Info

Meer weten?

Locatie

Jaarbeursplein Utrecht
Jaarbeursplein Utrecht
Categorie